Openingstijden
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
vanaf 7 juni t.e.m. 1 september
Halve kreeft "op z’n mooist", trio van huisgemaakte sausjes.
Demi homard "belle
vue", trio de sauces maison.
***
Cappuccino van kreeft.
Cappuccino d’homard.
***
Kroket van Noordzeekrab ”nantua”.
Croquette de crabe de la mer du Nord ”nantua”.
***
Halve kreeft in eigen nat met groentejulienne, nieuwe aardappeltjes.
Demi homard à la nage, julienne
de légumes, pommes de terre primeurs.
***
Bruisende aardbeien.
Fraises pétillantes.
***
Prijs - Prix p.p.: 80 euro
Met aangepaste wijnen - Avec vins: 110 euro
Beste klanten,
Vanaf 7 juni starten we weer met ons geliefde kreeftenfestival!
Daar wij met levende kreeften werken willen we jullie vragen om tijdig te reserveren.
Culinaire groeten,
An & Daniël
vanaf 7 juni t.e.m. 1 september
Zeewolf “in ‘t groen”.
Loup de mer “au vert”.
***
Kalfsribstuk, zomergroentjes, nieuwe aardappeltjes, bordelaisesaus.
Entrecôte de veau, légumes d’été, pommes
primeurs, sauce bordelaise.
***
Bruisende aardbeien.
Fraises pétillantes.
***
Prijs - Prix p.p.: 50 euro
Met aangepaste wijnen, aperitief en koffie - Avec vins, apéritif et café: 75 euro
Halve kreeft i.p.v. zeewolf - Demi homard au lieu du loup de mer: 25 euro supplement
Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
klantvriendelijkheid
Faire prijzen