Openingstijden
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
! Jaarlijks verlof: 16/09 t.e.m. 04/10.
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
! Jaarlijks verlof: 16/09 t.e.m. 04/10.
Beste klanten,
Na 41 geweldige jaren is het stillaan tijd geworden om te gaan genieten van ons pensioen. We kijken terug op een prachtige carrière en willen jullie bedanken voor jullie jarenlange trouwe klandizie.
We hebben er altijd van genoten om onze klanten te verwennen en een gezellige tijd te bezorgen in ons restaurant.
We zijn dankbaar voor alle mooie momenten die we samen met jullie hebben mogen beleven. We prijzen ons gelukkig dat vele klanten over de jaren heen zelfs vrienden zijn geworden.
Aan alle mooie liedjes komt een eind, we worden een dagje ouder en het is tijd om de pollepel aan de haak te hangen.
We gaan nog 3 maanden alles geven:
Kom zeker en vast nog een laatste keer genieten van het wildmenu, ook de eindejaarsfeesten vieren we graag nog samen. Op oudejaarsavond 2024 sluiten we af met een knaller en gaan de deuren toe!
Culinaire groetjes,
An & Daniël,
Frederik & Kimberly
vanaf 11 oktober tot 22 december
Wilde eend, rode biet, witloof met honing mosterddressing,
krokante spekjes.
Canard sauvage, betterave rouge, chicon,
dressing miel-moutarde, lardons.
***
Velouté van pompoen met
bosduif, crème van erwtjes.
Velouté de potiron au ramier, crème
de petits pois verts.
***
Kroket van fazant, rode
kool, truffelsaus.
Croquette de faisan, chou rouge, sauce
à la truffe.
***
Hinderug, wildjus met
porto, puree van pastinaak, spruitjes.
Tournedos de biche, jus au porto, purée
de panais, choux de Bruxelles.
***
Brownie, oreo-ijs, wijnpeertje,
veenbessen.
Brownie, glace aux oréos, airelles, poire
au vin.
***
Prijs - Prix: 70 euro
Met wijnen - avec vins: 95 euro
Beste klanten,
Vanaf vrijdag 11 oktober presenteren we jullie ons wildmenu.
Culinaire groeten,
An & Daniël
vanaf 11 oktober tot 22 december
Zeebaars met savooi, spekjes,
saus met graanmosterd.
Bar de mer, sauce aux grains de
moutarde, lardons.
***
Hinderug, wildjus met
porto, puree van pastinaak, spruitjes.
Tournedos de biche, jus aux
morilles, purée de panais, choux de Bruxelles.
***
Brownie, oreo-ijs, wijnpeertje, veenbessen.
Brownie, glace aux oréos, airelles, poire au vin.
***
Prijs - Prix: 50 euro
Met aperitief, wijnen en koffie - Avec apéritif, vins et café: 75 euro
Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
klantvriendelijkheid
Faire prijzen