Openingstijden
Woensdag tot zondag om 11.30u - 15.00u in 18.00u - 22.00u (keuken)
Dinsdag enkel op afspraak vanaf 10 pers. - Maandag gesloten
!! JAARLIJKS VERLOF: zondagavond 24.09 t.e.m. donderdag 12.10
Woensdag tot zondag om 11.30u - 15.00u in 18.00u - 22.00u (keuken)
Dinsdag enkel op afspraak vanaf 10 pers. - Maandag gesloten
!! JAARLIJKS VERLOF: zondagavond 24.09 t.e.m. donderdag 12.10
Beste klanten,
10 oktober 1983 begon ons verhaal. We waren piepjong, amper 20 jaar oud toen we ons restaurant openden in het hartje van Tongeren.
We hadden geen ervaring, maar er was heel veel enthousiasme en zin.
Na 40 jaar, twee kinderen en twee kleinkinderen later, prijzen we ons gelukkig met talloze lieve trouwe klanten over verschillende generaties heen.
We nodigen jullie graag uit om samen met ons op 10 oktober 2023 ons 40 jarig jubileum te vieren.
We starten om 19.00 uur!
Daar de plaatsen beperkt zijn, zullen we de rest van de maand oktober een glaasje champagne met hapjes aanbieden.
Bedankt voor jullie trouwe klandizie gedurende 40 jaar!
An & Daniel
vanaf 2 september
Noorse zalm mi-cuit, rucola, rode biet en sweet chili saus.
Saumon norvégien, roquette, betterave rouge, sweet-chili.
***
Velouté Dubarry, gamba en basilicum room.
Velouté Dubarry, gamba et crème au basilic.
***
Roodbaars, hollandaise en jonge spinazie.
Sébaste, sauce hollandaise et pousses d’épinards.
***
Mechelse koekoek, amandelkroketjes, druifjes en Calvados.
Coucou de Malines, croquettes aux amandes, raisins et Calvados.
***
Honingmeloen met yoghurtijs en framboosjes.
Melon miel, glace au yaourt, framboises.
***
Prijs-prix p.p.: 60 euro
Met aangepaste wijnen – avec vins accordés: 85 euro
Beste klant,
Vanaf 2 september gaan we nog eventjes nazomeren met ons nieuw vijf- en driegangenmenu.
Noteer alvast ons jaarlijks verlof: zondagavond 24.09 t.e.m. donderdag 12.10.
Culinaire groeten,
An & Daniël
vanaf 2 september
Roodbaars, hollandaise en jonge
spinazie.
Sébaste, sauce hollandaise et pousses d’épinards.
***
Mechelse koekoek, amandelkroketjes, druifjes en Calvados.
Coucou de Malines, croquettes aux amandes, raisins et Calvados.
***
Honingmeloen met yoghurtijs en framboosjes.
Melon miel, glace au yaourt, framboises.
***
Prijs-prix p.p.: 45 euro
Met aperitief, wijnen en koffie – avec apéritif, vins et café: 70 euro
van 2 juni t.e.m. 31 augustus
Halve kreeft op z’n mooist, trio van huisgemaakte sausjes.
Demi homard « belle
vue », trio de sauces maison.
***
Kreeftenbisque, gearomatiseerd met Armagnac.
Bisque d’homard, aromatisée
à l’armagnac
***
Zeewolf “in ‘t groen”.
Loup de mer “au vert”.
***
Halve kreeft in blanke boter, puree van broccoli, gepofte kerstomaatjes en peultjes.
Demi homard, beurre blanc,
purée de brocoli, tomates cerisettes et mange-touts.
***
Bruisende aardbeien.
Fraises pétillantes.
***
Prijs - Prix p.p.: 70 euro
Met aangepaste wijnen - Avec vins: 95 euro
Beste klant,
Vanaf 2 juni presenteren we jullie het kreeftenfestival!
Gelieve hiervoor tijdig te reserveren daar wij werken met verse kreeften.
Tot snel!
!! GESLOTEN: woensdag 30.08 t.e.m. vrijdag 01.09 - zondagavond 24.09 t.e.m. donderdag 12.10
Culinaire groeten,
An & Daniël
van 2 juni t.e.m. 31 augustus
Zeewolf “in ‘t groen”.
Loup de mer “au vert”.
***
Kalfsribstuk, zomergroentjes, gebakken aardappeltjes, jus met oesterzwammen.
Entrecôte de veau, légumes d’été, pommes
sautées, jus au pleurottes
***
Bruisende aardbeien.
Fraises pétillantes.
***
Prijs - Prix p.p.: 45 euro
Met aangepaste wijnen, aperitief en koffie - Avec vins, apéritif et café: 70 euro
Halve kreeft i.p.v. zeewolf - Demi homard au lieu du loup de mer: 20 euro supplément
Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
klantvriendelijkheid
Faire prijzen