Openingstijden

Woensdag: 18.00 u - 00.00 u 
Donderdag t.e.m. vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u 
Zaterdag: 12.00 u - 16.30 op reservatie & 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u

Na de feestdagen gaan wij even uitblazen, noteer ons verlof van 01.01 avond t.e.m. 19.01!


DRIEGANGENMENU - MENU TROIS SERVICES

Vanaf 20 januari

Zeebaarsfilet, beurre blanc, venkel, garnaaltjes.

Filet de bar, beurre blanc, fenouil et crevettes.

***

Kalfsribstuk, wintergroentjes, blackwellsaus.

Entrecôte de veau, légumes d’hiver, sauce blackwell.

***

Crêpe normande, vanille-ijs, crumble van speculoos.

Crêpe normande, glace à la vanille, crumble de spéculoos.

***

Prijs-prix: 50 euro

Met aperitief, wijnen en koffie -

avec apéritif, vins et café: 75 euro




Beste Klanten, 

Wij wensen jullie een spetterend 2024! 

Aangezien wij een dagje ouder worden en jullie nog zo lang mogelijk willen kunnen bedienen, hebben wij vanaf 20 januari nieuwe openingsuren. 


Wij zijn bijkomend gesloten op zondagavond en woensdagmiddag. 

Dank voor jullie begrip, tot snel!

Culinaire groeten, 

An & Daniël 



GASTRONOMISCH MENU - 
MENU GASTRONOMIQUE

Vanaf 20 januari

Carpaccio van sint-jakobsnootjes, bieslook, limoen, zeekraal.

Carpaccio des coquilles Saint-Jaques, ciboulette, limon, salicorne.

***

Pompoensoep, rivierkreeftjes, toastjes met rouille.

Soupe de potiron, écrevisses, toasts à la rouille.

***

Zeebaarsfilet, beurre blanc, venkel, garnaaltjes.

Filet de bar, beurre blanc et crevettes.

***

Kalfsribstuk, wintergroentjes, blackwellsaus.

Entrecôte de veau, légumes d’hiver, sauce blackwell.

***

Crêpe normande, vanille-ijs, crumble van speculoos.

Crêpe normande, glace à la vanille, crumble de spéculoos.

***

Prijs-prix: 65 euro

Met aangepaste wijnen - avec vins accordés: 90 euro

Valentijnsmenu - Menu St. Valentin 

14 t.e.m. 18 februari 

Glaasje cava rosé met proevertjes.

Verre de cava rosé aux amuses-bouche.

***

Liefdeshart gevuld met zalmtartaar, zeekraal en rode pepers.

Cœur d'amour farci de tartare de saumon, salicorne et poivrons rouges.

***

Velouté van bosduifjes, crème van erwtjes, lookcroutons.

Velouté de ramier, crème de petits pois, croutons à l’ail.

***

Gebakken skrei met spinazie, blanke botersaus, garnaaltjes.

Skrei rôti aux épinards, beurre blanc, crevettes.

***

Gebraden parelhoen, puree van pastinaak, chips van rode biet, spekjes en bordelaisesaus.

Pintade rôti, purée de panais, lardons, chips de betterave rouge, sauce bordelaise.

***

Chocolademousse, mango en granaatappel.

Mousse au chocolat,  pomme grenade et mangue.

***

Koffie met snoepjes - Café aux douceurs.

***

Prijs - prix p.p.: 80 euro
Met wijnen - avec vins: 110 euro








RESTAURANT VENDÔME TONGEREN

 


An en Daniël

Sint - Truidersstraat 27
3700 Tongeren
+32 (0)12 23 81 32

Contacteer ons

ONZE TROEVEN

Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
 klantvriendelijkheid
Faire prijzen