Openingstijden

Woensdag tot zondag om 11.30u - 15.00u en 18.00u - 22.00u (keuken) 

Dinsdag enkel op afspraak vanaf 10 pers. - Maandag gesloten

Wildfestival
 Festival de gibier

Carpaccio van wilde eend, rode biet, veldsla met notendressing en rammenas.

Carpaccio de canard sauvage, betterave rouge, mâche, raifort, dressing aux noix.

 *****

Velouté van witloof en bosduif, krokante everham.

Velouté de chicon et ramier, jambon de sanglier croquant.

*****

Rolletje van fazant, parmaham en groene kool, butternut-crème en truffel.

Ballotine de faisan, jambon de parme et chou-vert, crème de butternut, truffe.

*****

Hinderug, wildjus met porto, puree van pastinaak, bospaddenstoelen.

Tournedos de biche, jus de gibier, purée de panais, champignons des bois.

*****

Chocoladebrownie, oreo-ijs, appel en veenbessen.

Brownie de chocolat, glace d’oreo, airelles et pomme.

*****

Prijs/Prix: 55 euro -
Met wijnen - avec vins: 75 euro

Kaasbordje met glas wijn/ assortiment de fromages avec un verre de vin :

i.p.v. nagerecht/ en lieu du dessert: 8 euro

als supplement/comme supplément: 14 euro





Geachte klant,

Vanaf 12 oktober  presenteren wij u het wildmenu. 

Culinaire groeten, 

                                  An & Daniël


Geachte klant,

An, Daniël, Frederik en Kimberly nodigen u vriendelijk uit om samen in een aangename  sfeer de eindejaarsfeesten  door te brengen. 


Hieronder kan u de menu's vinden. Tijdig telefonisch reserveren is aangewezen. 

Culinaire groeten 

An en Daniël



 




Driegangenmenu - menu trois services 

   Roodbaars met pompoencrème,

 prei-kerriesaus en everham.

Filet de dorade, crème de potiron, sauce aux poireau et curry jambon de sanglier.

***

Hinderug, wildjus met porto, puree van pastinaak, bospaddenstoelen.

Tournedos de biche, jus de gibier, purée de panais, champignons des bois.

***

Chocoladebrownie, oreo-ijs, appel en veenbessen.

Brownie de chocolat, glace d’oreo, airelles et pomme.

*** 

Prijs/Prix: 40 euro

Met aperitief, wijnen en koffie/ Avec apéritif, vins et café: 60 euro 

Kaasbordje met glas wijn/ assortiment de fromages avec un verre de vin :

i.p.v. nagerecht/ en lieu du dessert: 8 euro

als supplement/comme supplément: 14 euro

Kerstavond - Réveillon de Noël 

24 december

 

Sprankelend huisaperitief met amuses.

Apéritif pétillant aux amuses.

******

Terrine van haas, gekonfijte witloof, zuurzoete peertjes en balsamico.

Terrine de lièvre, chicon confits, poire aigre-doux, balsamique.

******

Velouté van bloemkool, grijze garnaaltjes, coulis van roomse kervel.

Velouté de chou-fleur, crevettes grises, coulis de cerfeuil romain.

******

Tempura van zeetong, kruidensla en remouladesaus.

Tempura de sole, salade aux herbes, sauce remoulade.

******

Kalkoenborst, duxelles, puree van savooi en spekjes, wintertruffel.

Filet de dinde, duxelles, purée de chou-de savoi et lardons, truffe d’hiver.

******

Tiramisu van speculaas, speculaas-ijs, pralinéganache.

Tiramisu de spéculation, glace à la spéculation, ganache de chocolat praliné..

******

Koffie met kerstbuche.
Café et bûche de Noël.

******

 Prijs-prix p.p.: 70 euro

Met wijnen-avec vins: 95 euro

Kerstdag - Jour de noël 

25 tot 30 december


Sprankelend huisaperitief met amuses.

Apéritif pétillant aux amuses.

******

Terrine van haas, gekonfijte witloof, zuurzoete peertjes en balsamico..

Terrine de lièvre, chicon confits, poire aigre-doux, balsamique.

******

Tempura van zeetong, kruidensla en remouladesaus.

Tempura de sole, salade aux herbes, sauce remoulade.

******

Kalkoenborst, duxelles, puree van savooi en spekjes, wintertruffel.

Filet de dinde, duxelles, purée de chou-de savoi et lardons, truffe d’hiver.

******

Tiramisu van speculaas, speculaas-ijs, pralinéganache.

Tiramisu de spéculation, glace à la spéculation, ganache de chocolat praliné..

******

Koffie met kerstbuche.
Café et buche de Noël.

******

 Prijs-Prix p.p. : 60 euro.
Met aangepaste wijnen-avec vins accordées p.p.: 80 euro


Oudejaarsavond - Saint-Sylvestre

Vanaf 19h à 19 h aperitief

 31 december

Champagne met hapjes.
Champagne aux amuses-bouche.

******

Carpaccio van jakobsvruchten, zeekraal, zure room met mierikswortel

Carpaccio de Saint-jaques, haricots de mer, crème épaisse au raifort.

******

Velouté van pompoen, langoustine, groene kruidenpesto.

Velouté de potiron, langoustine, pesto aux herbes verts.

******

Mille-feuilles van fazant en eekhoorntjesbrood, jus van de boutjes.

Mille-feuilles de faisan et cèpes, jus des cuisses.

******

Hinderugstuk, zuurkoolgratin,witloof, spruitjes en wildpoivradesaus.

Dos de biche, gratin à la chou-croute, chicons, chou de bruxelles, poivrade.

******

Ijsparfait van appelsien, meringue en granaatappel.

Parfait glacé d’oranges, meringue et grenades.

******

Koffie met versnaperingen - Café aux douceurs.
Om middernacht een glas champagne. -
A minuit un verre de champagne.

******
Prijs-prix p.p. : 80 euro
Met aangepaste wijnen-avec vins accordées p.p. : 105 euro

Nieuwjaarsdag - Jour de l'an

1 januari

Champagne met hapjes.
Champagne aux amuses-bouches. 

******

Velouté van pompoen, langoustine, groene kruidenpesto.

Velouté de potiron, langoustine, pesto aux herbes verts.

******

Mille-feuilles van fazant en eekhoorntjesbrood, jus van de boutjes.

Mille-feuilles de faisan et cèpes, jus des cuisses.

******

Hinderugstuk, zuurkoolgratin, witloof, spruitjes en wildpoivradesaus.

Dos de biche, gratin à la chou-croute, chicons, chou de bruxelles, poivrade.

******

Ijsparfait van appelsien, meringue en granaatappel.

Parfait glacé d’oranges, meringue et grenades

******

Koffie met versnaperingen - Café aux douceurs

******

Prijs – prix p.p. : 65 euro

Met wijnen - avec vins: 85 euro

RESTAURANT VENDÔME TONGEREN

 


An en Daniël

Sint - Truidersstraat 27
3700 Tongeren
+32 (0)12 23 81 32

Contacteer ons

ONZE TROEVEN

Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
 klantvriendelijkheid
Faire prijzen

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .